Velkommen til julemesse 23. nov

Tradisjonen tro, inviterer Ryenberget menighet til julemesse siste lørdag i november! Denne dagen rigger vi om det meste for å gi plass til folk, salgsboder, aktivitetsboder og kafé – alt for å samle inn penger til DELKs misjonsprosjekter.

I år fokuserer vi særlig på fire av DELK sine 18 misjonsprosjekter:

1. Utsendingene våre i Nordafrika
  2. Evangelisering i Mongolia
  3. Andaktsbøker på mongolsk
  4. Caspari Center i Israel

På julemessedagen vil du finne lokalene fulle av julekaker, lefser, fine gaver, strikketøy, matvarer, håndverk, barneaktiviteter, auksjon, åresalg. Og selvsagt mye deilig i kafeen – her kan du ta både middagen og kaffekosen! Dette blir en hyggelig og opplevelsesrik dag som vi anbefaler at du får med deg!

Hvis du har lyst til å bidra med noe vi kan selge på messa, så blir vi veldig glad og takknemlig. Vi trenger varer. Her kan du finne mer info om hva vi ønsker oss og hvor og når du kan leverer varer.

Programmet for julemessedagen:

kl. 12.00 Dørene og kafeen åpnes

kl. 12.15 Julemessa åpnes med samling i gymsalen. Salget starter rett etter samlingen.

ca. kl. 14.00  Auksjon

ca. kl. 15.00  Avslutning med kåring av vinnere av godteglass og matkurv

kl. 15.30  Kafeen stenger

Vi gleder oss til å fylle huset med folk på julemessa!
Du er hjertelig velkommen!

Her kan du se noen glimt fra julemessa 2018: