Samlinger i Ryenberget ved «maks 50»

VI HOLDER FORTSATT ÅPENT i Ryenberget kirke.

Se kalenderen vår for programmet framover.

Antallsbegrensningen på «maks 50» gjør at vi må ha forhåndspåmelding.

Utover dette starter vi opp med strømming på nettet. Sendingene kan sees via www.ryenbergetmenighet.no/streaming og via Facebook-gruppa «Små og store i Ryenberget menighet» (akkurat som vi gjorde det våren 2021).

Ikke nøl med å melde dere på. Vi har lov til å samles «inntil 50 stk» på hver samling, så vi håper vi ikke blir 20 eller 30 stykker.

En sending fra Ryenberget på skjerm i stua er fin, men det er ofte litt bedre å samles i kirka på ordentlig!

Påmelding til familiegudstjeneste med nattverd 9. jan kl 11 gjør du her. Frist: fredag 7. jan kl 16:00.

Påmelding til søndagsmøte med søndagsskole og mat og prat-gruppe for tenåringer 16. jan kl 11 gjør du her. Frist: fredag 14. jan kl 16:00.

Hvilke regler gjelder nå?

• Hold deg hjemme og test deg når du har nyoppståtte luftveissymptomer.
  • De som har fått bekreftelse på SMS at de har plass ved et spesifikt arrangement kan møte opp fysisk. Unntak: De som er satt opp med en oppgave er automatisk påmeldt.
  • Det er påbud om munnbind på innendørs arrangementer når man ikke kan holde en meters avstand i alle retninger. I praksis betyr det at alle tar på seg munnbind fra vi går inn i kirkebygget, og at munnbindet er på når vi går ut. Akkurat mens vi sitter på vår «faste tilviste plass» kan munnbindet tas av. Barn under 12 år og de som av medisinske eller andre årsaker ikke kan bruke munnbind er unntatt fra munnbindkravet. Hva som gjelder ved nattverd, kommer vi tilbake til.
  • Vi fyller ut registreringsskjemaet ferdig med navn, telefon og bostedskommune/bydel for alle som møter.
  • Vi har plassanvisere som peker hvor vi kan sette oss.
  • Vi sitter med én meters avstand til de vi ikke er i husstand med.
  • Møteleder/klokker tar bilder fra koret i kirka, til bruk ved evt. smittesporing. Bildene slettes etter 14 dager.
  • Ofring på VIPPS, kontanter ved utgangen eller med bankkort (Vi har nettopp fått iZettle-terminal).
  • Evt kirkekaffe gjøres ute (de dagene det er aktuelt med tanke på dag og værmelding).
  • Arrangement for barn og unge (søndagsskole og «mat og prat») har noe friere regler enn for voksne.

Publisert mandag 3. jan kl 09.00.