Nett-gudstjeneste 15. mars

Søndag 15. mars kl 11:00 blir det forenklet nett-gudstjeneste via Facebook-gruppa «Store og små i Ryenberget menighet». Peter Johansen – prest i DELK Granly – vil lede oss i denne nett-gudstjenesten. Han vil preke over temaet: «Det går ikke an å forholde seg nøytral til Jesus. Er du med eller er du mot?»

Har du ikke blitt med i facebookgruppa «Store og små i Ryenberget menighet»? Gå inn Facebook og be om å få bli med!

Bibeltekstene til søndag er: 1 Sam 18,6-14; Ef 5,1-11 og Luk 11,14-28.

Ofringen vil skje via VIPPS nr 23515 til KIA.

De fleste av søndagens kunngjøringer er ikke aktuelle lenger, men de som er aktuelle kommer her:

–       Søndag 19. april blir det kollekt – enten det nå blir ved oppmøte eller via VIPPS på nett-gudsteneste – til diakonifondet i Ryenberget, øremerket ankesaken til Høyesterett. Forhistorien til at vi vil samle inn penger til denne ankesaken er at det gjelder vårt medlem som fikk avslag i lagmannsretten. Grunnen til at Ryenberget menighet vil betale for å få saken opp i Høyesterett er at saken er prinsipiell og gjelder mange lignende saker. Ryenberget menighet har allerede betalt advokatsalær på kr 62 500.- for at saken skal kunne sendes inn til Høyesterett.

–  Neste søndag 22. mars vil det bli et lignende tilbud. Følg med på www.ryenbergetmenighet.no og våre Facebook-sider for mer info.

–  Eldsterådet, diakon og prestene er tilgjengelige for samtale. Ta kontakt direkte på telefon eller e-post.