Møt praksisstudent Johanne

Dette skoleåret har vi vært så heldige å få en praksisstudent fra NLA Høgskolen i Oslo. Hun heter Johanne Angela Askjer, og navnet røper en tilknytning til DELK. Velkommen til oss! Her kan du lese hva hun skriver om seg selv:

Jeg heter Johanne Angela Askjer er 22 år gammel. Dette året skal jeg være i praksis i Ryenberget menighet. Jeg går praktisk teologi og ledelse på NLA høgskolen og kommer til å være med på mye forskjellig i menigheten, blant annet barne- og ungdomsarbeidet. 

Tidligere har jeg gått på Skauen kristelig skole og har bodd 13 år i Skien, før vi flyttet tilbake til Re (Tønsberg). Jeg gikk så på Gjennestad videregående skole. Senere har jeg gått to år på bibelskolen i Grimstad, både som elev og som stipendiat. 

I fjor gikk jeg på Hald Internasjonale Senter i Mandal, og reiste et halvt år til Madagaskar i regi av Laget NKSS. Planen var å reise tilbake til Madagaskar dette året, men situasjonen ble litt annerledes, da 2020 har blitt året med mange uforutsigbarheter. På tross av ønske om å reise tilbake, har jeg fått en god mulighet til å bli bedre kjent med Ryenberget og etablere meg i Oslo by. 

Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med dere og alle de spennende aktivitetene som er knyttet til menigheten. 

Mvh Johanne Askjer

Publisert 17. september 2020