Misjonsmessedugnad

Årets misjonsmesse går av stabelen lørdag 23. november. Dugnaden er allerede i gang – og vi trenger din hjelp! 

Dugnaden

Målet med vår årlige misjonsmesse, eller julemesse som vi også kaller den, er å samle inn penger til det viktige misjonsarbeidet i DELK.  I tillegg er det selvsagt en svært så hyggelig og innholdsrik dag for store og små. 

En misjonsmesse lager seg ikke selv – vi er avhengig av alle dere som bidrar med varer av noe slag. Noen har messa i tankene hele året og strikker, syr og hekler til oss allerede i april. Noen tenker på oss når bærsesongen er i gang og de plukker bær og lager syltetøy. Noen samler inn gevinster til åresalg og barneaktivitetene. Noen har misjonsmessa i tankene når kreativitet får utløp i malerier, på tresløyden og i andre kunstverk. Og la oss ikke glemme lefsebakerne og de bak all den deilige julebaksten – her er mange flittige og flinke hender i sving. Vi er utrolig takknemlige for hver og en av dere! 

Likevel har vi frimodighet til å be om at enda flere bidrar i dugnaden. Vi ønsker oss flere varer av ulikt slag. Ha tro på deg selv og hva du kan bidra med. Vi ønsker oss håndarbeid av ulikt slag, deilige matvarer eller tjenester, som for eksempel skismøring eller oppussingshjelp for en dag. Er du usikker på hva du kan lage eller gjøre, så spør noen på kirkekaffen, på menighetskontoret. Vi trenger også dere som kan bidra som medhjelpere på selve julemesse; sitte i kassen, stå ved slagsbodene, rigge og rydde. Gi beskjed til menighetskontoret om du kan bidra. 

Varer kan leveres i kirken søndagen før og hele uka før julemessa. Fredag 22. november kan varer leveres fra kl. 15.00. I forkant må du gjerne gi beskjed til menighetskontoret hva du har tenkt til å komme med, eller til Brit Hvalvik i julemessekomiteen.

Håper at du har lyst å være med misjonsdugnaden vår!