Julesangaften – blir du med?

Konseptet Julesangaften, har slik vi kjenner den, ble arrangert på Ryenberget for første gang for 30 år siden. Den gangen i regi av ungdomskoret Delkus som også ble dannet for 30 år siden under kyndig ledelse av Margareth Glad. Mange år og en håndfull dirigenter senere, var Delkus historie, men julesangaften har levd videre. Ryenkoret, et prosjektkor, og engasjerte sangere og musikere har holdt tradisjonen i live og servert stemningsfulle julekonserter med något attåt på Ryenberget siden den gang. 

Vi vil gjerne invitere sangere, musikere og bidragsytere til denne tradisjonen gjennom årenes løp til en festkonsert og en festmiddag for å markere dette jubileet. Derfor er akkurat du invitert til denne gruppen. Datoen er satt til 14. desember, og vi håper så mange som mulig vil sette av denne dagen sammen med gamle venner og kjente gjennom år i Delkus, Ryenkoret eller Prosjektkor. 

Planen er å gjennomføre tidenes julesangaften/jubileumskonsert med kor fra de forskjellige tidsepoker og et stort felleskor, før alle deltakere kan fortsette festen med en jubileumsmiddag med underholdning og sosialt samvær etter konserten. Tidligere dirigenter og musikere har allerede meldt sin ankomst. Nå mangler vi bare DEG! 

Noter og lydfiler på repertoar blir sendt ut i god tid, og vi arrangerer øvelser i forkant for at alt kan sitte til den store dagen. Vi lover både gamle klassikere og noen overraskelser. Og vi tror at dette blir mer fantastisk og mer hyggelig jo flere som kommer!!!

Hjelp oss derfor å spre denne gruppen til så mange du kan komme på som har vært med på å gjøre musikklivet på Ryenberget til et både vakkert, kreativt og trivelig sted, gjennom deltakelse i årets musikalske høydepunkt; JULESANGAFTEN!

For info og påmelding ta kontakt med:

Ingunn Beckstrøm, tlf 452 52 211

eller

Katrine Helland, tlf 479 03 745