Sommermodus i kirka fra søndag 28. juni

Fra søndag 28. juni blir det «sommermodus» i kirka. Du kan møte opp på samlinger i kirka uten påmelding i forkant. Navn og kontaktinfo vil bli registrert ved oppmøte.

Vi åpner opp bretteveggen til gymsalen for å sikre bedre plass samtidig som vi fortsetter å holde pålagt smittevernavstand.

Maksantallet som kan bli med på samlingene i kirka i sommer vil følge det myndighetene til enhver tid sier. Fra 15. juni av har myndighetene gitt et maksantall på 200 for et arrangement, på betingelse at lokalene er store nok til at én meters avstand kan opprettholdes. Det er nå satt ut stoler i kirkerom og gymsal i Ryenberget og da har vi sitteplasser til 121 personer hvis ingen er i samme husstand.

Det nøyaktige antallet som kan få plass i kirkerom og gymsal er avhengig av hvor mange som hører med til samme husstand.

Hvis mange nok er med i samme husstand og husstandene er store, så vil det blir plass til et sted mellom 150-180 stk. Det betyr: Det finnes ingen grunn til å tenke at «noen andre kan få min plass» i sommer.

Vi regner med å gjenoppta nettsendingene fra Ryenberget kirke igjen etter sommeren.

Revidert 24. juni 2020.