Fellesskapsleir på Bondal fjellstue 18.-20. okt!

I høst ønsker vi hjertelig velkommen til Ryenbergets første fellesskapsleir! 

Hva er så en fellesskapsleir? 
Ryenberget menighet består av mange små og store fellesskap der noen av oss er med i mange og noen i ett eller få. Vi ønsker å bli litt bedre kjent med både dere som er ganske nye på Ryenberget, dere som har gått her lenge og alle imellom. I løpet av en helg får vi litt mer tid sammen enn hva vi rekker på kirkekaffen eller på Middag&Kor. 

Leiren vil inneholde åndelig input, varierte turmuligheter, sang, god mat, kaffekos, lek og moro! Og aller viktigst; godt fellesskap, på kryss og tvers av alder og livssituasjon!

Hvem er denne fellesskapsleiren for? 
Leiren er for dere som tilhører de yngre fellesskapene eller kunne ha gjort det – her skal dere få definere litt selv hvem dere er. Vi tenker på fellesskap som for eksempel søndagsskolen, 5ern, tweens, torsdagkveld på Ryen, men også den yngre delen av vårt gudstjenestefellesskap og andre fellesskap. Ung er jo et relativt begrep, men vi kan i alle fall garantere at det både kommer leirdeltakere under 1 år og over 40 år. 

Bondal fjellstue, TuddalTid og sted:
Fredag 18.­– søndag 20. oktober 2019.
Vi drar til DELKs flotte leirsted, Bondal fjellstue, som ligger i Tuddal i Telemark.

Påmelding:
Send en e-post til ryenberget.kirke@delk.no med navn, rom- og transportbehov. Førstemann til mølla, men aller senest 1. oktober 2019.

Planleggingskomiteen for denne leiren består av Martha Baksaas, Veronica Berg, Ragnhild og Nils Morten Hammer, Katrine og Egil Helland. Hvis det er noe som helst du lurer på, så bare ta kontakt med en av oss. 

Håper mange vil være med!