Felles nettsendinger for DELK i påskehelga

Påskehelga nærmer seg og plutselig skjønte alle det noen hele tiden har kjent inne i seg: Det blir en digital påske med nettsendinger.

Noen av DELK-menighetene har merket at det er krevende å sende via nettet hele tiden. Også i Ryenberget har vi merket av at vi har litt for få å rullere på til å stille opp som produsenter av sendingene.

Dessuten har noen lure folk funnet ut at når vi først må forholde oss til nettsendinger, så kan vi likesågodt bruke påsken til å dra på digitale besøk til hverandre sine menigheter og på den måten bygge DELK-fellesskap.

Så nå er det klart. Påskeprogrammet i DELK blir som følger

Palmesøndag – kl. 11.00. Familiemøte fra Ryenberget menighet, barneinnslag og tale ved Egil Helland.

Skjærtorsdag – kl. 11.00. Gudstjeneste fra Telemark menighet, ved Fred Arve Fahre m. innslag for barn.

Langfredag – kl. 11.00. Langfredagsmøte fra Ryenberget menighet, lidelseshistorien, ledelse av Fred Søndby.

Påskeaften – kl. 19.00. Påskenattsandakt fra Granly menighet, ved Peter Johansen.

1. Påskedag – kl. 11.00. Gudstjeneste fra Bergen menighet, ved Jan Bygstad.

2. Påskedag – Kl. 11.00.  Gudstjeneste fra Østfold menighet, ved Boe Johannes Hermansen. Med innslag vedrørende Hauge-jubileet.

Alt dette blir sendt via delk.no/tv og kanskje vi også får til å sende det på vanlig måte via www.ryenbergetmenighet.no/streaming og via fb-gruppa «Små og store i Ryenberget menighet».

Gravhagen. Foto: Philip Benshmuel, Creative Commons

Publisert onsdag 24. mars 2021 av Andreas Johansson.