En kveld til ettertanke

September fikk en egen kveld til ettertanke for mannfolk i alle aldre da gamlepresten vår, Jan Erik Askjer, tok turen innom oss og innledet til samtale rundt temaet «Gudsbildet».

Nærmere 30 mannfolk fra 20-årene og opp i pensjonistalder møttes til en svært hyggelig kveld tirsdag 22. september. Også denne gangen var det Quiz som innledning til kvelden forøvrig, denne gang med enda vanskeligere spørsmål enn sist. Beste mann hadde bare riktig på vel av halvparten av spørsmålene, og med så mye intelligens i rommet sier ikke det så rent lite om vanskelighetsgraden!

Arrangementskomiteen hadde byttet ut forrige mannskvelds mesterkokk med en ny i Fredrik Hovden, og han gjorde verken skam på seg eller maten han heller. Kveldens gulrotsuppe lot likevel vente litt på seg, men de endte opp med å bli bare positivt – da ble maten og praten etter Jan Eriks innledning over emnet. Begge deler falt godt i smak, Jan Erik sine refleksjoner var både tidsaktuelle, historiske, gripende og fengende. Ikke rart at samtalen som kom etter ble så dyp og inderlig som vi på forhånd bare såvidt hadde håpt på.

Takk til alle som var med å sette farge på denne kvelden – og enda en kveld er planlagt som fortsetter der vi slapp denne uken. Følg med på nettsidene og i mailboksen din for mer informasjon om dette snarlig.