Dette må du vite om årets julemesse

Nå er det ikke lenge til årets julemesse. Vi regner med at du har holdt av dagen. Hvis ikke så er det bare å plotte inn 27. november med en gang.

I år tar vi det beste av to julemesseverdner – nemlig kombinerer digitalt og fysisk. Vi beholder nettbutikken slik at du kan kjøpe julebaksten i nettbutikken vår. Baksten henter du på julemessen etter du har spiste deg mett på grøt, kjøpt en del årer og vunnet godteriglasset ( ja, vi har stor tro på at glasset får til deg i år!).

Julekakesalget starter 12. november. I år som i fjor er det førstemann til mølla, så det er lurt å være tidlig ute. Her er lenken du skal klikke deg inn på for å kjøpe årets julekaker: julemesse.ryenbergetmenighet.no

Dette vil du finne på selve julemessen 27. des kl 12-15:

Landhandel – ferskt brød og rundstykker
Godteriglass
Håndtverk og strikk
Kiosk
Åresalg
Auksjon
Tombola
Barnekoret JUBEL

Hele inntekten fra julemessa går til DELKs misjonsprosjekter. Misjonskomiteen (MK) satte som mål at de 13 DELK-menighetene tilsammen skulle samle inn kr 2,5 millioner i løpet av 2021. Du kan være med å påvirke måloppnåelsen!

DELK støtter mange forskjellige misjonsprosjekter, både evangeliserende og diakonale, både bibeloversettelse og utdanning, både israelsmisjon og misjon blant folkeslagene, både satellitt-TV og relasjonsbygging på kafeer.

Pengene vi samler inn på julemessa vil særlig gå til å dekke kostnadene for de 8 utsendingene DELK har tatt ansvar for å sende ut. Alle 8 utsendingene har oppgaver knyttet til å nå unådde folkeslag med budskapet om Jesus. «Unådd folkegruppe» betyr at «mindre enn 2% tror på Jesus». Flere av utsendingene våre opplever tøffe tak akkurat nå. Og flere av utsendingene har nettopp opplevd en «spesiell innhøstingstid».

Er ikke dette veldig gode grunner til å engasjere seg til fordel for DELKs misjonsprosjekter?