Vellykket familiegudstjeneste og sommerfest

I fint sommervær feiret menigheten familiegudstjeneste og sommerfest 19. juni. Det ble en flott dag!

Omkring 80 barn og voksne møtte frem til familiegudstjeneste og sommerfest søndag 19. juni. Inne i kirken var det nok noen som gjorde store øyne, for både på prekestolen, alteret og på pianoet var det sauer. Jammen hang det ikke en skinnfell over alterringen også! Etterhvert fant vi ut at det var mye over 50 sauer til stede. Kanskje så mye som 80. Prest Kristoffer snakket om at vi er sauer i flokken til Jesus, og at vi også er med-gjetere som har ansvar for hverandre i flokken hvis noen forsvinner eller har det vondt.

Vi fikk høre siste nytt fra misjonærene våre i Japan og vi feiret nattverd. Og etter at vi hadde sunget bursdagssangen for diakon Elisabeth, gikk vi ut for å fortsette festen. På plassen utenfor kirken var grillen varm, og snart stod det bord og stoler klare. Rundt 40 barn og voksne ville få med seg festen. Dagens høydepunkt for flere av barna var nok de radiostyrte bilene. Quizmaster Morten Ringsevjen hadde spennende spørsmål til store og små. Helt til slutt sang vi sommersanger sammen i strålende solskinn.

Det ble på alle måter en fin gudstjeneste og sommerfest. Takk til alle som deltok!