Tur til Østfold 20. august

Sjarmerende Gamlebyen i Fredrikstad blir rammen for menighetsturen for Ryenberget og DELK-menighetene i Tønsberg, Horten, Nordre Vestfold og Østfold.

Dette blir en Hauge-dag som starter med gudstjeneste kl. 12 i gårdsrommet ved Tøihuset i Gamlebyen – samme sted som musikalen ‘Det brenner en ild’ om Hans Nielsen Hauge. Om været blir dårlig, får vi mulighet til å være inne i Tøihuset.

Etter gudstjenesten blir det picnic på vollane i Gamlebyen eller man kan kjøpe mat på et av de koselige spisestedene der. På søndag ettermiddag blir det samling med kåseri om Hans Nielsen Hauge, hvor vi lærer mer om ham. De som ønsker, kan i tillegg få med seg musikalen om nettopp Hans Nielsen Hauge som starter kl. 20.30. Du kan lese mer om oppsettingen på www.kulturv.no/hauge. Til musikalen må det kjøpes billetter på forhånd; av Østfold-prest Boe Johannes Hermansen, e-post: bojohermansen@gmail.com, tlf 99612822 .

Vi håper mange vil benytte muligheten til å få en fin fellesskaps-søndag i Fredrikstad!
Vi setter opp minibuss, så si fra til menighetskontoret hvis du trenger du skyss.