Torsdagskveld på Ryen

Mat, prat og bibelundervisning for unge voksne.

Den første torsdagen i måneden er det samling for unge voksne i Ryenberget menighet. Unge voksne er et svært tøyelig begrep, så den som har lyst er hjertelig velkommen (på det jevne er vi mellom 20 og 35 år).

Vi starter torsdagskveldene kl. 19 med å spise god kveldsmat sammen. Deretter har vi ca. 45 minutter bibelundervisning. Etter undervisningen har vi oftest rom for en samtale om det vi har hørt. Alle samlingene har et rikt innhold av sang.

I januar 2017 startet vi på en gjennomgang av Matteus-evangeliet. Vi kommer til å ta 2-3 kapitler hver gang. Følg med på Facebook i gruppen vår ‘Torsdagskveld på Ryen’, og i menighetens kalenderen for mer detaljer og oppdatert program. Det vil i hovedsak være prestene våre, Kristoffer Hansen-Ekenes og Håkon Valen-Senstad, som står for undervisningen.

Samlinger våren 2019:
10. januar, 7. februar, 7. mars, 4. april, 2. mai og 6. juni.