Sommer i menigheten – og en ny høst

Sommer kan forbindes med tørketid. Men i menigheten kan du få påfyll hver søndag.

Gjennom hele sommeren er det samling i kirken hver søndag formiddag kl. 11. Vi veksler mellom gudstjeneste og et forenklet søndagsmøte som vi kaller sommerandakt. Velkommen til kirken!

Høsten tegner til å bli en rik tid i menigheten.
20. august drar vi på tur til Fredrikstad. Vi feirer gudstjeneste sammen med flere av DELK-menighetene kl. 12, koser oss i gamlebyen, hører kåseri om Hans Nielsen Hauge og kan delta på musikal om Hauge kl. 20.30

• Hver søndag formiddag er det gudstjeneste eller søndagsmøte.
  • For barn og ungdom viderefører vi både 5’ern, DIGG og Tweens.
  • For unge voksne blir det Torsdagskveld på Ryen.
  • Påfyll og stille tid får du gjennom både Bibel og Brød, Åpen kirke, Åtte-bønn og Stille dag i kirken lørdag 18. november.
  • Seniortreff med andakt, kåseri og fellesskap blir det også.
  • Mannskvelder og Damenes aften er også kommet for å bli.

Reformasjonen – 500 år.
I høst markerer vi også 500-årsjubileet for den lutherske reformasjonen. Temaene Nåden alene, Troen alene, Skriften alene og Boten trekkes fram på fire søndagssamlinger; 27/8, 24/9, 1/10 og 29/10.
Tirsdag 31. oktober blir det et eget reformasjonsarrangement på kveldstid kl. 19.

Alt dette finner du i kalenderen!