På utkikk etter kristent fellesskap for unge voksne?

Hver første torsdag i måneden samles en gjeng studenter og unge voksne i Ryenberget kirke. Vi kaller det Torsdagskveld på Ryen. Det betyr kveldsmat, bibeldykk, samtaler i grupper, sang og bønn. Vi har alltid plass til flere i fellesskapet!

Til deg som er på jakt etter et fellesskap å være en del av, kan vi friste med muligheten til å bli godt kjent med et engasjert kristent miljø, hvor det er plass til livet slik det er. Vi møtes i kirkestuen i Ryenberget kirke kl. 19. Håper vi sees!

Unge voksne er et svært tøyelig begrep, så den som har lyst er hjertelig velkommen (på det jevne er vi mellom 20 og 35 år).

I januar 2017 startet vi på en gjennomgang av Matteus-evangeliet. Vi kommer til å ta 2-3 kapitler hver gang. Du trenger ikke å være med hver gang for å få utbytte av undervisningen.

Sett av disse datoene allerede nå:
7. september: Matt 10-11
12. oktober: Matt 12-13
2. november: Filmkveld. Luther og popcorn.
7. desember: Juleavslutning

Helgetur 17. – 19. november til Høgsveen ved Hamar. Sosial og trivelig tur med en smak av retreat. Mer info på nettsidene og på Facebook, eller på denne lenken.

Følg oss på Facebook i gruppen ‘Torsdagskveld på Ryen‘!
Oppdatert program finner du alltid i menighetens kalender.
Meld deg på vårt nyhetsbrev for unge voksne her.