Nyoppussede lokaler!

I sommer har vestibyle og kirkestue blitt nye. Ta en titt i bildegalleriet!

Etter en vinter og vår med mange befaringer og planlegging, rev en ivrig dugnadsgjeng ned det gamle taket i vestibylen og kirkestuen. Dette skjedde rett før sommerferien, og i løpet av ferien var maler, møbelsnekkere, elektriker og lampefirma innom for å gjøre rommene nye. I tillegg  var en akustiker involvert  i forkant, for å kvalitetssikre arbeidet som skulle gjøres. Mange små og store bidragsytere har det vært ellers også.

Resultatet kom i august, og vi synes det har blitt både estetisk vakkert, og med tydelig forbedret akustikk og belysning. Sist i galleriet ligger også noen før-bilder, dersom hukommelsen trenger en oppfriskning!

Noen fakta for den som liker slikt:

Materialer:

-Hvitoljet ask heltre er brukt i bord, benker, og magasinhylle

-Hvitlakkert ask (heltre bein, laminert rygg) er også brukt i stoler

-Kvistfri, hvitlakkert furu i spiletak

Hovedleverandører:

-Holedesign/ Lars Ernst Hole har designet benker, magasinhylle, bord, sofa og levert stoler (holedesign.com)

-Winkler innredninger har laget spiletak, benker, magasinhylle og bord (winn.no)

-Led House har bygget og levert spottsystemene og led-kassene (ledhouse.no)