Møt aktivt bibelarbeid i Syria

Du kan møte leder av Bibelselskapet i Syria, George Andrea i Ryenberget kirke på formiddagen onsdag 24. januar.
Samlingen som starter med lunsj kl. 12, inngår som en av menighetens seniortreff og er åpen for ALLE.

George Andrea har bodd i Aleppo under hele krigen i Syria. Mange ganger har både han og hans familie vært i livsfare. George Andrea står midt i et spennende arbeid med å distribuere bibler og nytestamenter i det krigsherjede landet. Han sier: Mange søker åndelig hjelp i denne vanskelige tiden. Vi har lagt om arbeidet mange ganger disse årene. Hele tiden må vi lage nye prioriteter for nye utfordringer. Folk spør fortsatt etter bibler, nytestamenter og andre bibelske bøker. Akkurat som lys, varme og mat, trenger de også åndelig mat.