Kinderegg-søndag etter sanghelg

Det er ikke hver søndag vi både har et møte med Gud, ekstra god kirkekaffe og mini-konsert i kirken vår. Men i dag fikk vi alle tre tingene, attpå til med 4. klasse på besøk.

4. klasse, sammen med lærerne sine Anne Reinfjord Solberg og Kirsten Myrebøe, hadde jobbet lenge frem mot kristendomsdagen sin som var på «høstens påskedag». Martha Baksaas hadde funnet frem flanellografen, og gav både unge og gamle ny innsikt i teksten om Jesus som vekket opp sønenn til enken i Nain fra de døde. Vi fikk se og høre 4 klasse både i sang, bønn og tekstlesning, og også høre litt om hvordan forberedelsene til en sånn dag går til for både lærere og elever. Tusen takk til lærere, elever og foreldre som satte et så flott preg på kirken vår i dag!

Denne helgen hadde også en gjeng på 15-20 barn og voksne holdt på med sangøvelser helt siden fredag kveld. Det ble mye tid til både lek og mat, sang og ablegøyer, og det hele skulle tas ut i en mini-konsert etter at søndagsmøtet var ferdig. Det ble en flott seanse med både sprelske sanger og mer sarte melodier, noe for barn og noe for voksne.

Det var heller ingen som var lei seg i pausen mellom søndagsmøtet og konserten, for da var det deilig kirkekaffe med kringler og kaker. Mange takk også til kirkekaffevertene som gav oss noe litt ekstra i dag!

Det var til og med noen som fikk være med den nye presten og se på og høre orgelet fra orgelkrakken. Dere finner litt bilder fra helgen og dagen ovenfor. God fornøyelse!