Julemess´med stor suksess!

Julemessa på Ryenberget er en hyggelig førjulstradisjon for veldig mange. Årets messe gikk av stabelen siste lørdagen i november, og i forkant var det lagt ned mange håndarbeids-, bake- og organiseringstimer. Da var det ekstra hyggelig at så mange fant veien, og det summet forventningsfullt i alle rom.

Noen spennende endringer hadde skjedd siden sist: bodene var flyttet ut i foajeen, og bugnet av blant annet flott strikketøy og gode julekaker. Kafébordene sto i år i gymsalen. Bakeriutsalget i samme rom fristet mange med deilig bakstelukt og spiselige varer. Barna koste seg på tegnebordet, fisket i fiskedammen og snurret på lykkehjulet. Nytt av året var også en kransebod ved inngangen til kirken, der mange flotte julekranser skiftet eier. Oppfyringsved kunne man også få kjøpt.

Og når støvet etter en forrykende auksjon hadde lagt seg, kunne tellekorpset melde om mange friske penger til DELKs misjonsprosjekter. 143.590 kroner kommer til å bidra til mye godt for mange mennesker, og flere vil få muligheten til å høre det gode budskapet om Jesus. Takk til alle som bidro og alle som kom og gjorde julemessa så hyggelig!