Julemesse med svung over

Det boblet over av både dugnadsglede og giverglede denne helgen, da vår tradisjonsrike julemesse ble avholdt på lørdag. Og på den avsluttende auksjonen var det egg som vakte kanskje størst oppmerksomhet.

En stor gjeng med frivillige satte i gang fredag med selve riggingen til årets julemesse. I løpet av kvelden var både gymsal, kirkestue og inngangsparti forvandlet til en flott julegate. Boder og sitteplasser, kafe og fiskedam, bakevarer og utlodningsbord. Det var noe for de aller fleste, fra de små til de store, da dørene åpnet lørdag kl 12.

Det er mye kos med en slik dag, og mange var der helt til slutt. Vi er nokså sikre på at dette er den julemessen som har hatt best besøk hos oss. Ny innsamlingsrekord ble det også med totalt 145.724 kroner til misjon, og vi er dypt takknemlig for alle som var med både å arrangere og gi – med glede. Du kan se noen glimt fra messen i videoklippet nedenfor.