Flott misjonsdag for hele familien

Etter dagens søndagsmøte ved Reidar Hvalvik over 1 Peter 4, samlet menigheten seg til felles middag i gymsalen.

Det er ikke for ofte vi klarer å samle menigheten til full middag, men i dag var det duket for misjonsmiddag etter søndagsmøtet. Med god hjelp og direksjon fra Javed Gill tok en fantastisk kjøkkengjeng grytene for seg og laget Butter chicken, eller murh makhani, og ferske nanbrød. For å tekkes norske ganer var kryddermengden redusert til kvart dose, og det så ut som alle som var til stede både satte pris på maten og hadde en grei krydderopplevelse. Det var ihvertfall ingen som gikk sultne hjem!

Etter middagen ble det både hilsen fra noen av utsendingene våre, appell fra Lydia Johansson om misjonsprosjektet til KG – i år til en døveskole på Madagaskar, og til slutt foredrag ved Dagfinn Stærk. Han snakket ut i fra boken sin «Steinene roper«, om kirkens røtter i Nord-Afrika.

Det ble en flott og inspirerende dag, med god tid til prat og til å stifte nye bekjentskaper.