Flott familiegudstjeneste og sommerfest

Som vanlig kom det noen dråper regn, men det la ingen særlig demper på stemningen da årets sommerfest gikk av stabelen søndag 18. juni.

Dagen startet med familiegudstjeneste i kirken. Det var dåp og nattverd, og utdeling av Min kirkebok til 4- og 6-åringene. Under prekenen trengte Kristoffer prest hjelp av barna til å sortere litt. Noen hadde nemlig blanda ris og sand, og da blir vi syke hvis vi spiser det. Mange ivrige hender bidro, men vi ble ikke ferdige med oppgaven. Det skulle minne oss om at Jesus hjelper oss med å sortere i godt og ondt for oss. Og akkurat som det tar lang tid å sortere ris og sand, kan det ta et helt liv å venne seg av med det som er imot Guds vilje.

Til slutt i gudstjenesten spilte Åsmund (7. klasse) og Marek (8. klasse) et feiende flott postludium på piano og pauker.

Ute var grillene tent, og Marina (7. klasse) hadde tatt initiativ til et marked med salg av kaker, brød, blomster, pynteting og lodd til inntekt for misjonen. Det kom inn over 7400 kroner, og det er flott!

Etter at folk hadde spist både mat og kaker, var det sporlek med varierte oppgaver for alle aldersgrupper. Den tradisjonsrike quizen til Morten Ringsevjen skapte også god stemning rundt bordene med spennende spørsmål med mange ulike temaer.

Takk til alle som bidro til at dagen ble som den ble, og til alle som hadde lyst til å feire sommerfest med oss!