Familieleir i høst

Når høstfargene er på sitt vakreste inviterer vi til familieleir på Bondal. Vi ønsker å tilby en helg med godt fellesskap, åndelig input, varierte turmuligheter, sang, lek og moro inne og ute. Håper mange blir med!

Programmet blir til når det nærmer seg. Vi håper at dette er en leir vi kan lage sammen, så dersom noen har ønsker eller tips, så tar vi gjerne imot. Og som seg hør og bør på leir, så regner vi med at alle tar i et tak med kjøkkentjeneste og lignende 🙂

Bondal Fjellstue er DELKs flotte leirsted som ligger i Tuddal i Telemark.

Tidspunkt:
14.–16. september 2018
Vi drar fredag ettermiddag og satser på hjemreise i høvelig tid på søndagen.

Transport:
Vi ordner transport med minibuss og privatbiler.

Priser:
(helpensjon hele helgen)

Barn under 4 år gratis
Barn 4-14 år kr. 410,-
Voksne kr. 640,-
Makspris per familie kr. 1490,-

Hvis dette gir økonomiske utfordringer, så ta kontakt med Kristoffer prest, 906 28 073, khe@delk.no, så skal vi nok ordne noe. Vi vil gjerne at de som ønsker skal kunne være med!

Påmelding:
Førstemann til mølla, aller senest 26. august.
Send en e-post til ryenberget.kirke@delk.no med navn, mat-, rom- og transportbehov.

Betaling:
Merk innbetalingen med «Familieleir + etternavn». Du kan betale med Vipps (#23515, Ryenberget menighet) eller til direkte til menighetens konto (6011.05.64719).

Mer informasjon:
Ta kontakt med Veronica Berg, 480 93 803, veronicaberg@gmail.com, eller med menighetskontoret om du lurer på noe.

Vi sender ut mer informasjon for helga til de påmeldte når det nærmer seg.

Velkommen til familieleir!