Fagdag og boklansering med guttogjente.no

Velkommen til fagdag og boklansering fredag 22. mars.

GuttogJente.no er en nettside som eies av 17 kristne organisasjoner, hvor DELK er en av disse. Her finnes det tilbud om veiledning i spørsmål om kropp og følelser, sex og samliv ut fra et kristent livssyn. GuttogJente.no er en ressurs for ungdom, unge voksne, foreldre, skoler og menigheter. Gjennom artikler og muligheten til å sende inn spørsmål så får mange ungdommer hjelp til å ta riktige valg.

GuttogJente.no skal nå gi ut boken Gutt og Jente, en bok om sex, forhold og identitet.

I den anledning inviterer de til fagdag og boklansering, hvor det blir en mange spennende temaer, og lansering av boken på kvelden! Om dette skriver de selv:

«Vi skal snakke frem seksualiteten, heie på den og ikke bagatelisere den. Hvordan møter vi ideologi og individet, teologisk og praktisk? Hvordan underviser vi klassisk kristen samlivsetikk? Sex og menneskerettigheter. Er sex et ønske, et behov, en rett? – Hvordan preger det vårt menneskesyn og samtalene om seksualitet? Vi har fått med oss Espen Ottosen, Ingrid Vatnar Olsen, Olof Edsinger og Jarle Haugland som skal gi oss noen innblikk i viktige temaer på dagtid. På kvelden skal Alexis Lundh lede ann, og vi får besøk av gjester som har gjort seg opp noen tanker om hvordan vi underviser klassisk kristen samlivsetikk.»

Fagdagen finner sted 22. mars kl 12:00-16:00 i Filadelfiakirken sine lokaler i St. Olavs gate 24. Det koster 100 kr. Ønsker du å delta på fagdagen kan du melde deg på ved å trykke på denne linken. For å se plakat om fagdagen kan du trykke på denne linken.

Boklanseringen er 22. mars kl 19:00-21:00 hos Bok&Media i Akersgaten 47. Se vedlagt bilde (over) for plakat om boklanseringen.

Velkommen til en dag med undervisning, refleksjon, samtale og lansering!

Du kan lese mer om arrangementet og annet arbeidet på deres nettsider guttogjente.no.