BIBEL og BRØD

Velkommen til bibelundervisning og samtale, hverdagsgudstjeneste og kveldsmat.
Høstens tema er ‘Katekismen – utgått på dato eller relevant kilde til liv? – om å leve i katekismens innhold til hverdags.’

Samlingene foregår på følgende onsdager kl. 19.00 – 21.15:

20. september: Vi skal frykte og elske Gud – hvem og hvordan er Gud for oss? Bibelens contra vår tids Gudsbilde. De tre første budene.

4. oktober: Livet i dagens samfunn; min hverdag i relasjon til andre, andres nød, kjønn og sex, penger og begjær. De syv siste budene.

18. oktober: Den allmektige himmelens og jordens skaper – Gud og kroppen, sansene, naturen. Første trosartikkel.

15. november: For at jeg skal være Jesu egen. Om å leve vår nye tilhørighet, vår dyrt kjøpte frihet. Andre trosartikkel.

29. november: Hva Ånden gir og gjør i kirken. Menighet og åndskraft. Tredje trosartikkel.

Ulf prest leder de fleste samlingene – ellers Kristoffer prest.